Willis Towers Watson Case Study

Having worked with D&B fit-out firm Claremont on many prestigious projects, Vantage Spaces were commissioned to install striking moss feature panels in the spiral stairway to create a magnificent first impression for Willis Towers Watson’s visitors.

Floor standing plants and table top plants were also located throughout the office giving a sense of calm and improving the air quality and acoustics in their new space.

In their communal kitchen area, bun moss wall art takes centre stage next to their cinema room.

“We knew from the moment we met with the Vantage team that they would be able to accommodate all of our requests for displays that embraced Willis Towers Watsons commitment to a wellbeing environment for our clients and our staff. We are delighted with the products – the plants and the containers are wonderful and really enhance our environment. Thank you to the Vantage team for your attention to detail, professionalism and friendliness.” – Pamela Taylor-Sutton, Real Estate and Workplace Solutions, Willis Towers Watson.