National Australia Bank Case Study

Appointed by the National Australia Bank, Charles Edward Ltd approached Vantage Spaces in search of a green wall expert to create something really WOW! in the NAB atrium breakout space located within the iconic Scalpel building in Central London.

Several workshops were held and eventually led to an inspirational design concept that would reflect the bank’s Australian heritage as well as create the desired impactful design.

Taking an aerial view image of the Daintree River that runs through the Daintree Rainforest in Northern Australia, we translated the visual into an amazing moss wall design composed of naturally preserved mosses – using different moss types, and moss colours, to re-create the map!

 

The inspiration

The design

The end result

Envirowall

“Before this year I would never have thought we could have a fire rated moss wall!”
Charles Edward Ltd

Envirowall